tirsdag 12. oktober 2010

Hair conditioner

                Så reiste jeg da ned til Uganda i god tro om å finne alt en jente trenger av sjampo, balsam, deodorant, tamponger osv. Men det skulle vise seg å bli virkelig vanskelig!
                Lira er en litt mindre by enn Kampala, og det er her Kristine og meg skal bo i seks måneder. Vi ble fortalt av våre norske venner at det var en ganske stor by. ”På størrelse med Stavanger” sa de. Og det er jo stort nok for ei Flekkefjordsjente!
                Så dagen kom at vi var ute for å handle inn det vi trengte av bedsheets, badebalje, balsam og lignende. Det gikk fort å finne de to førstnevnte, men balsam! Oh! Why?! Vi gikk innom alle, nesten alle, - fem supermarkeder i Lira. Men de så ikke ut som om de visste hva det var en gang! Vi ble sendt videre til neste til neste… Vi ble fortalt at om vi gikk på en salong ville vi finne det. Men da ble vi sendt tilbake på supermarkedene igjen. Dagen gikk og det ble mørkt. Vi måtte bare gi opp jakten på den etterlengtede hair conditioneren.
                Neste dag startet vi en ny jakt etter balsam. Vi gikk innom en salong som alle jentene vi hadde møtt, anbefalte oss. Men nei. Michael lovte oss at neste sted hadde de det. Helt sikkert! Men vi ble sendt videre. Men her lovte han at de hadde det! PROMISE!
                Jeg tror vi var innom to ”butikker” til før vi fant den etterlengtede hair conditioneren <3
                Den er forresten veldig fin og gul. Den ligner på en miniversjon av pappas motorolje siden den er fylt på en kanne. Kjempespesiellt! 

2 kommentarer:

  1. Haha :D Herlig innlegg!
    Livet er kanskje ikke helt likt som i Norge nei, men jeg håper du får det bra uansett! Nå ser det jo ut som om du har alt du trenger? ;)

    SvarSlett
  2. Du er så flink til å skrive, Sofie! Kjempespennende blogg å følge!
    Tøffing:)
    Tipper håret blir ekstremt fint med motorolje i;)

    SvarSlett