onsdag 5. november 2014

Campaign weeks

Disse to ukene haar vi vært i programmområdet som heter Campaign. Da kan elevene selv velge hva temaet skal være, og ut fra temaet skal man lage sang og dans som skal fremføres for målgruppa. Målet er å spre kunnskap på en enkel og morsom måte.
Vi valgte temaet sår. Vi har sett at mange av barna lett får mindre sår når de er ute og leker, da kommer de til oss og ber om å få rensa det og plaster. Vi synes dette var noe både barna selv og foreldrene kunne hatt bedre kunnskaper om. Det er lett å vaske såret med vann og dekke det til med bare et lite tørke eller plaster.

 Derfor har vi laga en sang og et rollespill om nettopp dette. Vi har fått hjelp av Best Camp, som er ei gruppe med drop out-ungdommer her på TICC. TICC plukker opp de ungdommene som ikke klarer å fullføre skolen. De gir dem et tilbud der de kan bruke sine kreative talenter til sang, dans og rollespill, men samtidig få litt undervisning slik at de kan komme tilbake til skolen om de ønsker dette. 
Vi har laga plakater med tre punkter om hvordan de enklest mulig skal rense og plastre sår. Og vi har også skrevet noen kjennetegn på infeksjon, dersom det skulle bli alvorlig. Da må barna og foreldrene gå til legen.





























Her prøver vi å lære dans sammen med Best Camp-ungdommene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar